Ceturtdien Rīgā par taksometra vadītāja slepkavību aizturēts kāds 17 gadus vecs jaunietis, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.
Pēc pagaidām neapstiprinātas informācijas, ceturtdien Salamandras ielā nogalināts taksometra vadītājs, 1973.gadā dzimis vīrietis, kuram konstatētas vairākas durtas un grieztas brūces kakla rajonā.

Aizdomās par šo nozieguma izdarīšanu policijas darbinieki aizturēja un ievietoja īslaicīgās aizturēšanas nodaļā kādu 1991.gadā dzimušu jaunieti.

Policijas pārstāvji pagaidām atteicās komentēt un sniegt informāciju par šo noziegumu.

Jau ziņots, ka 1.jūlijā Tukuma rajona Tumes pagastā pie ceļa Tukums-Kandava atrasts nežēlīgi noslepkavots vīrietis - 65 gadus vecs taksometra vadītājs. Gani, kas uz mājām dzinuši lopus, pļavā atraduši vīrieša līķi ar durtām brūcēm.

Tukuma rajona policija aizdomās par šo noziegumu aizturējusi kādu vīrieti, kuram kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Savukārt 22.jūnijā ap plkst.5 Salaspilī pie kādas dzīvojamās mājas Enerģētiķu ielā atrasts taksometrs, automašīna "Škoda", kurā atradās tās vadītāja līķis ar durtām brūcēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!