Foto: Valsts policija

Naktī uz pirmdienu Rīgas pašvaldības policijas (RPP) videonovērošanas centra darbinieki pamanīja pie kāda nakts kluba lielu rosību. Uz notikuma vietu bija atbraukušas divas apsardzes ekipāžas, savukārt apsargi staigāja apkārt un izskatījās, ka viņi kādu meklē.

Kā portālam "Delfi" skaidroja RPP, tā kā radās aizdomas, ka notikuma vietā varētu būt nepieciešama policijas palīdzība, uz nakts klubu aizsūtīta pašvaldības policijas autopatruļa.

Ierodoties klubā, noskaidrots, ka pirms neilga laika kāds pāris, iespējams, nozadzis mobilo telefonu vienai no bāra apmeklētājām.

Pilsētas videonovērošanas darbinieki noskaidroja, ka aizdomīgais pāris pēc kluba apmeklējuma aizgājis citu bāru, un informēja notikuma vietā esošos policistus par aizdomās turamo atrašanās vietu.

Likumsargi ar kopā ar vienu no apsargiem devās uz norādīto izklaides vietu, kur sastaptas abas meklējamās personas. Pāris izvests no bāra un pārmeklēts. Pie vīrieša atrasts aprakstam atbilstošs mobilais telefons.

Telefons ar specifisko vāciņu nofotografēts un attēls nosūtīts cietušajai atpazīšanai. Pēc brīža telefona īpašniece atpazina savu mobilo ierīci.

Vīrietis tika aizturēts un nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!