Foto: morgueFile

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) darbiniekiem izdevies aizturēt divus vīriešus, kurus policija tur aizdomās par vairāku laupīšanu pastrādāšanu Jēkabpilī. Viens no viņiem iepriekš jau trīs reizes tiesāts un šā gada septembrī atbrīvots no ieslodzījuma vietas, bet otrs agrāk vienu reizi tiesāts par laupīšanu, portālu “Delfi” informēja ZRP pārstāve Ieva Sietniece.

Viņa atgādināja, ka policijas Jēkabpils iecirknī tika sākts kriminālprocess par to, ka 2012.gada 17.jūlijā ap pulksten 2 Jēkabpilī, A.Pormaļa ielā, pielietojot vardarbību, tika aplaupīts kāds1968.gadā dzimis vīrietis, kuram tika nolaupīts mobilais telefons, naudas maks un atslēgas.

Savukārt 22.oktobrī ap pulksten 20:50 Jēkabpilī, Nākotnes ielā pie garāžu kooperatīva, pielietojot vardarbību, personu grupa, aplaupīja 1978.gadā dzimušu vīrieti, kuram tika nolaupīts mobilais telefons, dokumentu mape un nauda - 2 lati.

Aizdomās par noziedzīgo nodarījumu izdarīšanu aizvadītajā nedēļā tika aizturētas divas personas, kāds agrāk trīs reizes tiesāts 1987.gadā dzimis vīrietis, kurš šā gada septembrī atbrīvots no Jēkabpils cietuma pēc soda izciešanas un 1992.gadā dzimis vīrietis, agrāk vienu reizi tiesāts par laupīšanu.

25.oktobrī Jēkabpils rajona tiesa abiem vīriešiem piemēroja drošības līdzekli- apcietinājumu.

Patlaban policija skaidro abu aizdomās turēto personu iespējamo līdzdalību vēl vairākās analogās laupīšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!