Naktī uz ceturtdienu Olainē pagaidām nenoskaidrotos apstākļos nodegušais uzņēmumam "Antares Transports" piederošais angārs, iespējams, aizdedzināts ļaunprātīgi. Ugunsgrēkā pilnībā sadegušas astoņas automašīnas, bet četras ugunsdzēsējiem izdevās izglābt.
Kā informēja Rīgas rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Ingūna Gaile, pašlaik Olaines Kriminālpolicijas darbinieki pārbauda vairākas ugunsgrēka izcelšanās versijas, no kurām viena esot ļaunprātīga dedzināšana, bet netiekot izslēgtas arī citas. Pēc Gailes teiktā, ja pārbaudes laikā apstiprināsies, ka notikusi angāra ļaunprātīga dedzināšana, policija par notikušo ierosinās krimināllietu.

Jāatgādina, ka, izceļoties ugunsgrēkam, nodedzis 600 kvadrātmetru plašais angārs, trīs nelielas koka ēkas un automašīnas.

Ugunsgrēku ap plkst.3.34 no biroja loga pamanīja Olaines ugunsdzēsības posteņa dispečere, kura nekavējoties uz notikuma vietu nosūtīja vietējās ugunsdzēsēju vienības. Savukārt pēc Gailes teiktā, jau tagad policija noskaidrojusi, ka teritorijas sargs ugunsgrēku esot redzējis ap plkst.3., taču viņš nebija laikus izsaucis ugunsdzēsējus. Angārā atradās 14 automašīnas, kurām pagaidām policija vēl neesot noskaidrojusi piederību un iemeslu, kāpēc tās tur atradās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!