Foto: LETA
Naktī uz ceturtdienu, 12. novembri, Pārdaugavā, Kleistu ielā, apzagts bankomāts, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Pulksten 4:04 Kleistu ielā kāda lielveikala telpās sabojāts bankomāts un no tā nozagta nauda. Patlaban policijai zināms, ka ļaundari veikalā iekļuvuši, uzlaužot durvis. Pēc iekļūšanas veikala telpās ļaundari sabojājuši bankomātu un nozaguši vairākas kasetes ar naudu.

Portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija liecina, ka aplaupīts ticis bankas "Citadele" bankomāts veikalā "Mego". Bankā "Citadele" apstiprināja, ka naktī uz 12. novembri notikusi zādzība no tai piederošā bankomāta Pārdaugavā.

Banka "Citadele" patlaban izmeklēšanas interesēs papildu informāciju par laupīšanas veidiem neatklāj, bet sadartbojas ar policiju, sniedzot visu bankas rīcībā esošo informāciju.

Neviens cilvēks nozieguma laikā nav cietis, bet bankomāts un tā saturs ir apdrošīnāts, pastāstīja bankā. Policija notikušajā operatīvi iesaistījusies, savukārt "Citadele" izvērtēs nepieciešamību pēc papildu darbībām līdzīgu gadījumu novēršanai nākotnē, sacīja bankas pārstāvis.

Bankomāts bijis iebūvēts mājas fasēdē un klientiem pieejams no ielas.

Banka "Citadele" iedzīvotājus pagaidām aicina izmantot tuvākos bankomātus tirdzniecības centrā "Imanta" Anniņmuižas bulvārī 40a, Slokas ielā 115 veikalā Maxima un Kurzemes prospektā 1a tirdzniecības centrā "Damme".

Nodarīto zaudējumu apmērs vēl tiek precizēts, informē likumsargi.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess. Izmeklētāji lūdz atsaukties ikvienu, kas naktī manījis kaut ko aizdomīgu, zvanot uz tālruņu numuriem 67208129, 67208126, 110 vai anonīmi - 67086677.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!