Foto: Shutterstock
Trešdien, 14. novembrī, Valsts policijā vērsies sirmgalvis, kuram nolaupīts maks ar tajā esošu naudas summu – 360 eiro, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Cietušais likumsargiem izstāstījis, ka devies uz veikalu, kur saticis savu paziņu. Pazīstamais vīrietis lūdzis viņam iedot pusotru eiro, un cietušais izpildījis viņa lūgumu.

Izdarījis labu darbu, vīrietis devies uz mājās, taču pēkšņi pie viņa pieskrējis veikalā satiktais paziņa, nogrūdis viņu zemē un nolaupījis maku ar tajā esošiem 360 eiro.

Cietušais nekavējoties par notikušo ziņojis Valsts policijai.

Valsts policijas Rīgas Zemgales iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki sākuši meklēt iespējamo vainīgo un ceturtdien, 15. novembrī, aizdomās turētais vīrietis aizturēts.

1984. gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par dažāda veida noziedzīgiem nodarījumiem. Saistībā ar notikušo aizturētais tiek saukts pie kriminālatbildības par laupīšanu.

Par šādu noziegumu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem

Aizturētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!