Foto: Valsts policija
Piektdienas, 6.jūnija, rītā avārijā Pierīgā gājis bojā viens cilvēks, bet vēl trīs nogādāti slimnīcā, portālu "Delfi" informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Valsts policijā portāls "Delfi" uzzināja, ka avārija notika pulksten 7:28 uz šosejas Rīga-Ērgļi, kur automašīnas "Citroen" vadītājs, braucot Ērgļu virzienā, izdarīja pārgalvīgu apdzīšanas manevru. "Citroen" vadītājs iebrauca pretējā braukšanas joslā un ietriecās pretējā virzienā – uz Rīgu – braucošajā mikroautobusā "Peugeot".

Negadījumā cieta 1977.gadā dzimušais "Citroen" vadītājs, bet viņa pasažieris, 1940.gadā dzimis vīrietis, gāja bojā notikuma vietā. Pasažieris bijis automašīnas vadītāja tēvs. Traumas guva arī mikroautobusa vadītājs un viņa pasažiere.

Precīzus negadījuma apstākļus izmeklētāji noskaidros kriminālprocesa izmeklēšanas laikā, bet šobrīd ir skaidrs, ka ir veikts pārgalvīgs apdzīšanas manevrs, kā arī ir aizdomas, ka "Citroen" vadītājs atradies reibumā, jo pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas viņš mēģināja bēgt, taču Ceļu policijas darbinieki viņu noķēra.

Mediķi informē, ka viena cietušā stāvoklis ir smags, viņš guvis politraumu, bet diviem traumas ir vieglākas. Pagaidām sīkāku ziņu par bojāgājušo un cietušajiem nav.

Notikuma vietā strādā policija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!