Foto: DELFI
Pirmdien, 22. jūnijā, Valsts polcija par velosipēda zādzību no trešā stāva balkona aizturējusi 30 gadus vecu, iepriekš piecas reizes sodītu vīrieti, kurš tikai maijā iznācis no cietuma.

Pagājušo svētdien, 21.jūnijā ap pulksten 5:00 Tapešu ielā no kādas daudzdzīvokļu mājas trešā stāva balkona nozagts velosipēds ar dažādiem velosipēdu instrumentiem, port;als "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Cietušais vērsies Rīgas Kurzemes iecirknī, un policija par notikušo sākusi kriminālprocesu par zādzību, iekļūstot balkonā.

Pirmdien, 22. jūnijā, cietušais devies uz savu darbavietu kādā tirgū, kur pie viņa pienācis svešinieks un piedāvājis iegādāties dažādus velosipēda instrumentus. Vīrietis atpazinis savus instrumentus, kuri tikuši nozagti kopā ar velosipēdu, un nekavējoties par to ziņojis policistiem.

Likumsargi ieradušies notikuma vietā un aizturējuši 1985. gadā dzimušu vīrieti. Vīrietis savu vainu izdarītajā atzinis un kopā ar policistiem devies uz savu dzīvesvietu, lai atdotu nozagto velosipēdu.

Policisti vīrieti nogādājuši Rīgas Kurzemes iecirknī. Tur likumsargi noskaidrojuši, ka aizturētais jau iepriekš bijis piecas reizes sodīts, tostarp par zādzībām, īpašuma bojāšanu un noziegumiem saistībā ar narkotiskajām vielām. V;el tikai maijā aizturētais vīrietis iznācis no cietuma.

Tiesa vīrietim kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!