Foto: Valsts robežsardze
Par kontrabandas piesegšanu aizturēti astoņi robežsargi un muitnieks, notverts plosts ar kontrabandas cigaretēm, kā arī atklāta liela nelegālo smēķu noliktava – šie ir tikai daži no likumsargu atklājumiem šā gada martā.

Portāls "Delfi" piedāvā uzzināt par dažiem no lielākajiem likumsargu ķērieniem martā.

Foto: Valsts robežsardze

Likumsargi ir pārtraukuši vairāku noziedzīgu grupējumu darbību Latvijas pierobežā, aizturot astoņus robežsargus un vienu muitnieku, portālu "Delfi" informēja Valsts robežsardzē.

Lasīt vairāk

Foto: VID

Trešdien uz Latvijas-Baltkrievijas robežas Valsts ieņēmumu dienesta (VID) muitas amatpersonas novērsušas 16 320 kontrabandas cigarešu ievešanu no Baltkrievijas, portāls “Delfi” uzzināja VID.

Lasīt vairāk

Naktī uz trešdienu robežsargi Daugavā pie Indricas upes aizturēja plostu ar 110 000 kontrabandas cigaretēm, portālu "Delfi" informēja Valsts robežsardzē.

Lasīt vairāk

Foto: Valsts policija

Likumsargi Ziepniekkalnā aizturējuši kādu vīrieti, kurš pēc policijas rīcībā esošās informācijas piegādājis nelegālās cigaretes realizācijai Rīgas Centrāltirgū. Tāpat netālu no Centrāltirgus aizturēts vēl viens ar viņu saistīts tirgonis, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Lasīt vairāk

Foto: Valsts policija

Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes (ENAP) darbinieki Ogrē aizturējuši divus vīriešus, kuru noliktavā atrada 750 000 nelegālo cigarešu, portālu "Delfi" informēja policijā.

Lasīt vairāk

Foto: VID

Kāda kravas vilciena vagonā, kas no Baltkrievijas vedis šķeldu, trešdien atklātas 260 000 cigaretes "Premjer" ar Baltkrievijas akcīzes nodokļu markām, portālam "Delfi" pastāstīja Valsts ieņēmumu dienestā (VID).

Lasīt vairāk

Foto: Valsts policija

Kādā automašīnā Ozolnieku novadā atrastas un atsavinātas 70 000 nelegālo cigarešu, portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijā (VP).

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!