Pirms diviem gadiem Jūrmalā pazudušā miljonāra Leonīda Rožeckina pēdas policija meklē vairākās ārvalstīs.

Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa sarunā ar portālu "Delfi" atklāja, ka dažādu procesuālu darbību veikšanai policisti devušies uz dažādām ārvalstīm. Pazudušā vīrieša pēdas meklētas arī Maskavā. To, kā virzās izmeklēšana, policija vēl neatklāj.

Rekšņa norādīja, ka policija strādā pie visām līdz šim izvirzītajām vīrieša pazušanas versijām. Joprojām nav skaidrības, vai vīrietis ir nogalināts vai tomēr slēpjas.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka Rožeckins 2008.gada 16.martā pazuda no savas mājas Jūrmalā. Toreiz policija stāstīja, ka viņa mājās atrastas asinis, tāpēc likumsargi pieļāva, ka vīrietis nogalināts. Ātri vien aizturēti divi pie miljonāra strādājušie vīrieši. Taču vēlāk abi atbrīvoti.

Kā citu versiju policija izvirzīja pieņēmumu, ka vīrietis notēlojis savu nāvi un slēpjas ārvalstīs. Vēlāk 2008.gadā mediji rakstīja, ka Londonā pazudis arī Rožeckina dēls un sieva. Toreiz prese ziņoja, ka par abu pazušanu ziņu nav arī Ņujorkā dzīvojošajai Rožeckina mātei Elvīrai.

"Delfi" jau rakstīja, ka krievu izcelsmes amerikāņu uzņēmēju Rožeckinu meklē Interpols, kas viņi tur aizdomās par krāpniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!