Foto: Privātais arhīvs
Bezvēsts pazudušais jaunietis Viesturs Smoļaks, kurš pēdējo reizi redzēts 22. novembra naktī Rīgā, Teikas mikrorajonā, savai māsai nosūtījis īsziņu, ka viņam ir nepatikšanas, trešdien vēsta raidījums ''Degpunktā''.

Jau ziņots, ka 20. novembra vakarā Rīgā, Vecmīlgrāvī, pēc pulksten 21 notika ceļu satiksmes negadījums, kurā bija iesaistīts pazudušais jaunietis. Toms Sadovskis, Valsts policijas pārstāvis, apstiprināja, ka minētajā laikā fiksēts ceļu satiksmes negadījums. Šoferim noformēts protokols par uzbraukšanu šķērslim. Negadījuma brīdī jaunietis nebija alkohola reibumā.

Raidījums ziņo, ka pēc ceļu satiksmes negadījuma Viesturs, neizņemot no mašīnas aizdedzes atslēgas, devies Vecrīgas virzienā.

"Viesturs ir manīts Vecrīgā, klubā "Rokkafejnīca''. Pēc tam ir mēģinājis rakstīt māsai ziņu, ka ir iekļuvis nepatikšanās un nezina, kur viņš atrodas. Izskatās kaut kādā neadekvātā stāvoklī," raidījumam atzīst Viestura tētis Valdis Smoļaks.

Raidījums vēsta, ka tā ir bijusi pēdējā ziņa no Viestura. Tagad pie darba ķērušies izmeklētāji, bet, pagaidām - bez panākumiem.

Viestura tētis atzīst, ka pašlaik meklēšanā iesaistīta policija un arī Viestura kolēģi no uzņēmuma LMT.

''Mēs strādājam, lai viņu atrastu. Varbūt viņš ir nobijies un nenāk mājās, bet, vienalga, ko viņš ir darījis, mēs gaidīsim viņu mājās," sacīja Viestura tētis.

Raidījums ziņo, ka Viesturam pazušanas brīdī līdzi bijusi pase. Savukārt galvā zaļa cepure, mugurā pelēka jaka un kājās tādas pašas krāsas kedas.

Jaunietis arī esot runājis par došanos uz ārzemēm. Taču, kā domā Viestura tētis, dēls nekur tālu nevarētu būt ticis.

''Viņa mašīna cieta avārijā. Mēs domājam, ka tā mašīna viņam bija dārga un mīļa. Viņš noteikti tagad ir neziņā, ko teiks vecāki, ģimene un darba biedri par šādām izdarībām," raidījumam izklāsta Viestura tētis.

"Galvenais - mums ir vajadzīgs dēls. Dzelži ir dzelži. Dzelžiem nav vērtības," raidījumam saka pazudušā jaunieša tētis.

Ikvienu, kam zināma viņa atrašanās vieta, policija lūdz ziņot, zvanot uz tālruņa numuriem 67090900 vai 110.

Par jaunieša atrašanās vietu var ziņot arī Viestura tētim Valdim, zvanot uz tālruņa numuru 26549051

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!