Foto: DELFI
Naktī uz otrdienu, 18. novembri, Gulbenē kāds "Volkswagen Passat" markas automašīnas vadītājs netika galā ar sava spēkrata vadību un uzbrauca ēkai Brīvības ielā. Automašīna apgāzusies, un negadījumā cietusī automašīnas pasažiere nogādāta slimnīcas reanimācijas nodaļā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Ceļu satiksmes negadījums noticis pulksten 00:55 Brīvības ielā, virzienā no Šķieneriem uz Parka ielas pusi. Avārijā cieta 1988. gadā dzimusi sieviete, kā arī 1975. gadā dzimušais vadītājs, kurš ieveidots slimnīcās observācijas un diagnostikas nodaļā.

Savukārt Viļakas novada Šķibēnu pagastā kāda nenoskaidrota automašīna notriekusi 1986. gadā dzimušu vīrieti. Gājējs, kas neapgaismotā ceļa posmā pārvietojies bez atstarotājiem, ar sasitumiem nogādāts Alūksnes slimnīcā.

Kokneses novadā uz autoceļa Tīnūži – Koknese 53 kilometrā 1980. gadā dzimuša vīrieša vadītā "Volvo" markas automašīna sadūrusies ar "Audi" spēkratu, kuru vadījusi 1939. gadā dzimusi sieviete. Avārijā cietusi 1974. gadā dzimusi "Volvo" pasažiere, kas nogādāta slimnīcā. Savukārt abu auto vadītāji pēc mediķu apskates no hospitalizācijas atteikušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!