Foto: Kadrs no video
Vieglās automašīnas "Mazda" un spēkrata "Scania" sadursmē pirmdien, 2.jūnijā, gājis bojā viens cilvēks, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Avārija notika uz ceļa Baldone – Vecumnieki, kad automašīna "Mazda 626", izbraucot no mazāk svarīga ceļa, nepārliecinājās par manevra drošumu un ietriecās automašīnā "Scania". Avārijā cieta divi vīrieši, kas atradās automašīnā "Mazda". 1984.gadā dzimis vīrietis nogādāts slimnīcā, bet 1981. gadā dzimis vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā nomira. Šobrīd tiek skaidrots, kurš no vīriešiem bija pie stūres.

Rīgā, Mores ielā 3, kāds 1990.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Renault Trafic" atpakaļgaitā uzbrauca 1993.gadā dzimušai gājējai, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīga, Melnsilā ielā, notika sadursme starp auto "Volkswagen", kuru vadīja 1973.gadā dzimusi sieviete, un motociklu "Yamaha", kuru vadīja 1986. gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs.

Kopumā pirmdien reģistrēta 61 avārija, kurā viens cilvēks gājis bojā, bet deviņi cietuši. Reibumā pie stūres pieķerti 13 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!