Foto: LETA

Naktī uz otrdienu ap plkst.3.30 Gulbenes novadā autoceļa Tirza-Jaungulbene-Liede 15.kilometrā pie dzelzceļa pārbrauktuves no braucamās daļas nobraukusi automašīna "Opel Astra", kurā bijušas trīs iereibušas personas, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Ar automašīnu bija braukušas trīs personas - 1985.gadā, 1988.gadā dzimuši Jaungulbenes pagasta iedzīvotāji un 1992.gadā dzimusi Liezēres pagasta iedzīvotāja -, kas visi bija alkohola reibumā. Neviens no automašīnā tobrīd esošajām personām nav varējis pateikt, kas negadījuma brīdī stūrējis avarējušo automašīnu, tādēļ to turpinās skaidrot policija.

Savukārt 2.septembrī plkst.15.25 autoceļa Valmiera-Cēsis-Drabeši 34.kilometrā automašīnas "Audi 80" vadītājs, 1987.gadā dzimis Drabešu pagasta Amatas iedzīvotājs, nav pakļāvies policijas darbinieka likumīgai prasībai apturēt transportlīdzekli un vēlāk, kad automašīna apturēta, atteicies no medicīniskās pārbaudes alkohola koncentrācijas noteikšanai, informēja Jukāma.

Par notikušo sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Vidzemes reģionā policija konstatējusi septiņus gadījumus, kad transportlīdzeklis vadīts alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!