Foto: LETA

Otrdien pēcpusdienā uz Ainažu šosejas pie Skultes slidena ceļa dēļ avarēja "Gumball 3000" dalībnieka "Ferrari", portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Negadījums notika pulksten 16:17 Ainažu šosejas 32.kilometrā. Notikuma vietā noskaidrots, ka "Ferrari" markas automašīnas vadītājs ceļa līkumā, iespējams, lietus dēļ netika galā ar spēkrata vadību un radās sānslīde. Sānslīdes laikā vadītājs ar Zviedrijā reģistrēto automašīnu ietriecās ceļa nožogojumā.

Pats vadītājs policijai pastāstīja, ka negadījums noticis slidenā ceļa dēļ un ka viņš esot braucis ar atļauto braukšanas ātrumu. Šajā negadījumā cietušo nav.


Lietus laikā jāuzmanās - ceļi var būt slideni, atgādina policija.

Jau ziņots, ka svētdien, 19. maijā, Kopenhāgenā tika dots starts ikgadējam superauto rallijam "Gumball 3000", kā maršruts šogad iekļauj arī Latviju. Pie mums miljonāri un slavenības, tostarp arī Deivids Haselhofs, ieradīsies otrdien, 21. maijā. Šāgada pasākumā piedalās un Rīgā varēs redzēt "Aston Martin", "Ferrari", "Rolls-Royce", "Bentley", "McLaren", "Lamborghini", "Porsche", "Morgan", "Maybach", kā arī citas aptuveni 100 īpaši šim pasākumam pielāgotas automašīnas.

Rīgā šie spēkrati plašākai apskatei tiks izvietoti uz Elizabetes ielas (posmā no Brīvības līdz Kr. Barona ielai). Paredzams, ka dalībnieku ierašanās gaidāma no plkst. 17 un turpināsies līdz pat plkst. 23.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!