Foto: Shutterstock
Piektdien, 30. septembrī, kādā picērijā Rīgā iereibis apmeklētājs atteicies maksāt rēķinu un uzbrucis policistiem, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

30. septembra vakarpusē kādas centra picērijas darbinieki ziņojuši Valsts policijai, ka picērijas apmeklētājs pārāk daudz izdzēris alkoholiskos dzērienus un aizmidzis turpat uz galda. Darbiniekiem izdevies vīrieti uz brīdi pamodināt, tomēr vīrietis atteicies apmaksāt savu rēķinu.

Rīgas reģiona Latgales iecirkņa policisti notikuma vietā sastapuši iereibušo vīrieti, kuram lūguši paskaidrot, kādēļ viņš atsakās maksāt par pasūtījumu.

Vīrietis kļuvis aizkaitināts un pielietojis fizisku spēku pret likumsargiem un vienam no viņiem sabojājis formas tērpu. Likumsargiem nācies pielietot fizisku spēku, lai savaldītu agresīvo vīrieti un nogādātu policijas iecirknī.

Vīrieša izelpā konstatētas vairāk nekā trīs promiles alkohola.

1980. gadā dzimušais vīrietis aizturēts un saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par uzbrukumu varas pārstāvim vai citai valsts amatpersonai sakarā ar tās likumisku dienesta darbību. Par šāda nozieguma izdarīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!