Foto: LETA
Piektdien notikušas vairākas smagas avārijas, kopumā cietuši 26 cilvēki, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Rīgā, A.Deglava un Ulbrokas ielu krustojumā piektdien notika sadursme starp automašīnu "Škoda", kuras vadītājs nav noskaidrots un automašīnu "MB".

Pēc avārijas ar dažādām traumām un alkohola reibumā slimnīcā nogādāts "Škodā" braukušais 1985.gadā dzimušais vīrietis. Slimnīcā ar dažādām traumām nonāca arī auto "MB" vadītājs, 1956.gadā dzimis vīrietis. Šajā avārijā cieta vēl kāds auto pasažieris, kurš ar asins izplūdumu un galvaskausa lūzumu nogādāts reanimācijā. Slimnīcā nonācis arī auto pasažieris, 1973.gadā dzimis vīrietis.

Salasilī kāda 1979.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Peugeot" uzbrauca 1999.gadā dzimušam velosipēdistam. Cietušais ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā kāda 1975.gadā dzimusi sieviete, atverot automašīnas "Honda" durvis, notrieca 1992.gadā dzimušu velosipēdisti. Cietusī ar galvas sasitumu un citām traumām nogādāta slimnīcā.

Smagā stāvoklī slimnīcā nonācis kāds 1995.gadā dzimis vīrietis. Viņš, Mežāres pagastā vadot auto "VW Vento", nenovaldīja spēkratu, nobrauca no ceļa un apgāzās.

Kopumā svētdien reģistrētas 66 avārijas, kurās cietuši 26 cilvēki. Reibumā pie stūres pieķerti 27 šoferi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!