Foto: Publicitātes attēli

Šī gada 5. augustā Valsts policijā saņemts Siguldas novada pašvaldības iesniegums par iespējamu reģistrētas preču zīmes pretlikumīgu izmantošanu saistībā ar politiskās partijas "Stabilitātei!" priekšvēlēšanu kampaņā izmantoto logo, noskaidroja portāls "Delfi".

VP portālam "Delfi" apliecināja, ka pēc iesnieguma saņemšanas, uzsākta resoriskā pārbaude.

Savukārt "Stabilitātei!" līderis Aleksejs Rosļikovs portālam "Delfi" norādīja, ka par šo jautājumu ar Siguldas domes Juridisko pārvaldi viņš runājis jau jūnijā. Politiķis uzsvēra, ka, viņa ieskatā, abi divi logo ir atšķirīgi, jo tajos, tostarp, atšķiras "S" burta šrifts, kā arī ir citas detaļas, kas padara tos atšķirīgus.

Tāpat viņš norādīja, ka aicinājis Siguldas domi vērsties Patentu valdē, lai tā kā trešā puse sniegtu savu atzinumu par konkrēto situāciju. Rosļikovs gan uzsvēra, ka viņa pārstāvētajam politiskajam spēkam un Siguldas domei ir atšķirīgas darbības sfēras, tamdēļ viņš uzskata, ka Patentu valdes lēmums būtu viņam labvēlīgs.

Saeimas deputāta amata kandidāts arī norādīja, ka strīdīgais "S" burts ir tikai daļa no politiskā spēka kampaņas un nav uzskatāms par oficiālo partijas logo.

"Šis ir viens no elementiem, kas pazudīs pēc 1. oktobra," sacīja Rosļikovs.

Siguldas dome tviterī norādījusi, ka tā vērsusies ne tikai VP, bet arī Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā, kā arī gatavo prasību tiesai.

Rosļikovs uzsvēra, ka partija ir gatava savu taisnību pierādīt arī tiesas priekšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!