Foto: Pixabay
Ceturtdien, 18. jūnijā, Jelgavas novada Platones pagastā BMW markas automašīna nobraukusi no ceļa un apgāzusies uz jumta, negadījumā ciešot spēkrata 1992. gadā dzimušajam vadītājam, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 19:00 Platonē, ceļš Vircava-Platone 6. kilometrā. Pēc avārijas Valsts policija secinājusi, ka automašīnas šoferim nav autovadīšanas tiesības, savukārt pašam spēkratam nav veikta ikgadējā valsts tehniskā apskate un nav obligātā civiltiesiskās atbildības apdrošināšana (OCTA).

Cietušais šoferis nogādāts slimnīcā.

Pulksten 17:57 Ķekavas novadā, autoceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža 16. kilometrā sadursme notikusi starp 1986. gadā dzimuša vīrieša vadītu "Volvo V50" automašīnu un "Opel Vectra" spēkratu, kuru vadījusi 1975. gadā dzimusi sieviete. Slimnīcā pēc negadījuma nogādāta "Opel" vadītāja.

Kopumā ceturtdien reģistrēti 82 negadījumi, no kuriem 46 notikuši valsts galvaspilsētas apkārtnē.

11 avārijās cietuši 16 cilvēki.

Divi šoferi pie stūres pieķerti esot narkotisko vielu iespaidā, bet 16 autovadītāji spēkratu vadījuši alkohola reibumā. Savukārt 257 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!