Foto: Rīgas Pašvaldības policija
8.februāra agrā rītā Rīgas pašvaldības policisti Pļavniekos par braukšanu alkohola reibumā aizturējuši kādu autovadītāju, kuru iepriekš jau policisti brīdinājuši nesēsties pie stūres.

Pašvaldības policijā informē, ka 8. februārī pulksten 4.53 Rīgas pašvaldības policisti, patrulējot Pļavniekos, ievērojuši kādu stāvēšanai novietotu BMW markas automašīnu. Pie transportlīdzekļa stūres sēdējis acīmredzami iereibis vīrietis.

Policisti piegājuši pie automašīnas vadītāja. Pārrunu laikā noskaidrots, ka vīrietis tik tiešām pirmīt lietojis alkoholu. Kungs kategoriski noliedzis, ka pirms tam būtu reibumā vadījis automašīnu un solījis turpat transportlīdzeklī izgulēt dzērumu.

Tomēr pēc neilga laika tā pati automašīna manīta Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielā piedalāmies ceļu satiksmē. Autovadītājs, pamanot policijas tuvošanos, paātrinājis ātrumu un strauji nogriezies iekšpagalmā. Pēc pārsimt metriem bēglis iebraucis strupceļā. Lai atturētu no iespējamas bēgšanas mēģinājuma policisti transportlīdzekli uzreiz nobloķējuši.

No transportlīdzekļa vadītāja vietas uzreiz izkāpis vīrietis, kurš iepriekš, sēžot auto, solījis nesēsties pie automašīnas stūres reibumā. Neskatoties uz to, ka policisti autovadītāju jau bija atpazinuši, viņš sācis stāstīt, ka nemaz neesot vadījis transportlīdzekli.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas Ceļu policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!