Foto: Valsts polcija

Valsts policija aicina iedzīvotājus, kuri 12. augustā ap pulksten 12.40 brauca pa Jaunciemu, aplūkot ierakstus no savu automašīnu videoreģistratoriem un pievērst uzmanību, vai tajos nav redzama bezvēsts prombūtnē esošā 1936. gadā dzimusī Sofija Kovaļenko.

Līdzīgi rīkoties, aplūkojot pie savām mājās esošos videonovērošanas kameru ierakstus, tiek aicināti arī Jaunciema iedzīvotāji. Ja šajos ierakstos tiek pamanīta aprakstam līdzīga sieviete, nekavējoties jāsazinās ar Valsts policiju.

Jau vēstīts, ka Valsts policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1936. gadā dzimušo Sofiju Kovaļenko. Sieviete pēdējo reizi redzēta 12. augustā Rīgā, Jaunciema gatvē 174, pie veikala "Maxima", kur bija devusies kopā ar savu ģimenes locekli. Pēc tam sieviete pazudusi.

Tiek pieļauta iespējamība, ka sieviete varētu būt apmaldījusies tuvējās ielās vai mežā.

Sieviete ir apmēram 170 centimetrus gara, kalsnas miesas uzbūves, īsiem, sirmiem matiem. Bija ģērbusies melnās biksēs, melnā blūzē ar īsām piedurknēm, pirkstā laulības gredzens. Līdzi bija zilganzaļas krāsas auduma maisiņš. Dokumenti līdzi nebija.

Valsts policija atkārtoti aicina aplūkot sievietes fotogrāfiju un atsaukties ikvienu iedzīvotāju, kurš zina viņas iespējamo atrašanās vietu, vai kura videoreģistratoros vai videonovērošanas kamerās 12. augustā sieviete ir fiksēta.

Informēt policiju iespējams pa tālruņa numuru 67086678, 20269017 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!