Foto: DELFI
Valsts policija (VP) apkopojusi izmeklēšanā iegūto informāciju par novembra sākumā Ventspilī jaunietei uzbrukušu laupītāju un lūdz atsaukties iespējamos notikuma aculieciniekus, portālu "Delfi" informēja Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Jau ziņots, ka šā gada 6.novembrī ap pulksten 15 Ventspilī, kāpu zonā, netālu no akvaparka piejūras parkā vīrietis ar nazi uzbrucis jaunai sievietei. Izmeklēšanā izvirzīta versija, ka uzbrukums pastrādāts laupīšanas nolūkā.

Apkopojot izmeklēšanā iegūto informāciju, policija izveidoja šādu iespējamā uzbrucēja portretu: augums 170-175 centimetri, vidējas miesas uzbūves, apmēram 20-25 gadus vecs, brūnganpelēki mati, apmēram 5 centimetri gari, saķemmēti uz aizmuguri, biezi, iespējams, nedaudz viļņaini.

Vīrietis bija ģērbies neilona vējjakā –viduklī ar gumiju, zaļganpelēkas, neregulāras rūtis uz balta fona, iespējams, ar kapuci; zilās džinsu auduma biksēs un melnos sašņorējamos apavos.

VP lūdz sniegt jebkādu noderīgu informāciju par šo personu, kā arī lūdz atsaukties iespējamos notikuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņiem 63604736, 63604700, 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iestādē personīgi. Policija garantē anonimitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!