Foto: Valsts policija
Piektdien, 17.jūlijā, Valmierā Valsts policijas (VP) darbinieki atrada divu vīriešu līķus ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Izmeklēšanas ietvaros policija aizturējusi divas iepriekš meklētās personas, portālu "Delfi" informēja VP.

Piektdien vakarā policija saņēma izsaukumu uz Valmieras pilsētas kapiem, kur bija atrasts kāda 1960. gadā dzimuša vīrieša līķis. Notikuma vietā likumsargi konstatēja, ka līķim ir vardarbīgas nāves pazīmes un uzreiz tika uzsākts kriminālprocess.

Veicot operatīvās darbības pāris simtu metru attālumā kādā pamestā saimniecības ēkā policisti atrada vēl viena vīrieša līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Noskaidrots, ka otrs vīrietis dzimis 1959.gadā, abi upuri bijuši bezpajumtnieki.

Pašlaik ir uzsākts kriminālprocess.

Jau vēstīts, ka dienas pirmajā pusē saistībā ar šiem notikumiem Valsts policija meklēja divus vīriešus – 44 gadus veco Aleksandru Meškovu un 35 gadus veco Iļju Ivanovu. Ap pulksten 16:00 policija paziņoja, ka personas aizturētas. 

Šobrīd izmeklēšanas pamatversija liecina, ka starp upuriem un meklēšanā esošajiem vīriešiem iepriekš bija izcēlies savstarpējs konflikts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!