Foto: DELFI

Valsts policija (VP) aizturējusi jaunas personas aizdomās par saistību ar Rēzeknes uzņēmēja un SIA "Andris auto" līdzīpašnieka Andra Lucatnieka slepkavību.

Plašāk par izmeklēšanu uzņēmēja slepkavības lietā policija informēs rīt, 12.novembrī, preses konferencē plkst.10.30 Rīgā, VP galvenajā ēkā, informēja VP.

Preses konferencē piedalīsies VP Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins un VP Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja priekšnieks Jurijs Vasiļjevs.

Jau ziņots, ka 31.janvāra vakarā pēc plkst.19 Rēzeknē, savā privātmājā, Lucatnieks tika nogalināts ar šāvieniem krūtīs un augšstilbos.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās neoficiālās informācijas, noziegums pastrādāts, izmantojot apgrieztu medību bisi, šauts caur logu. Negadījuma brīdī mājās atradusies arī uzņēmēja sieva, bet meita īsi pirms notikušā bija izbraukusi.

Izmeklēšanas gaitā saistībā ar Rēzeknes uzņēmēja slepkavību policijas darbinieki iepriekš aizturēja kopumā septiņas personas, trīs no kurām atzītas par aizdomās turamajām un apcietinātas.

Divām aizdomās turētajām personām 1983. un 1993.gadā dzimušiem vīriešiem nesen Latgales tiesu apgabala prokuratūra uzrādījusi apsūdzību. Apsūdzība aizdomās turamajiem celta pēc Krimināllikuma panta par slepkavību pastiprinošos apstākļos, ja tā izdarīta mantkārīgā nolūkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!