Foto: RPP

Svētdien, 24. jūlijā, neilgi pēc pulksten 20.30, patrulējot Juglas apkaimē, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Vidzemes pārvaldes darbinieki degvielas uzpildes stacijas "Viada" teritorijā pamanīja stāvošu "CityBee" transportlīdzekli, kuram bija manāmi virsbūves bojājumi, portālu "Delfi" informēja policijā.

Pieejot pie stāvošā transportlīdzekļa, policijas darbinieki pamanīja, ka automašīnas logi ir aizsvīduši un tajā var redzēt divus guļošus jauniešus. Turklāt uz vadītāja sēdvietas atradās vairāki plastmasas maisiņi.

Likumsargi, pamodinot guļošos jauniešus, stādījās priekšā un izskaidroja policijas ierašanās iemeslu. Palēninātās reakcijas dēļ bija redzams, ka personas ir reibumā, iespējams, narkotisko vielu ietekmē.

Priekšējā sēdeklī sēdošā jauniete labprātīgi uzrādīja savas somiņas saturu, kurā kārtības sargi pamanīja augu izcelsmes vielu. 17 gadus vecā jauniete skaidroja, ka kopumā viņai esot bijuši aptuveni 10 grami marihuānas, taču šobrīd palikuši nepilni pieci grami.

Notikuma vietā neizdevās sastapt transportlīdzekļa vadītāju, kurš sen jau bija devies projām. Turklāt mašīnai bija vairāki virsbūves bojājumi – sasists aizmugurējais spārns un sāna spogulis, norāda policijā.

Ņemot vērā notikuma apstākļus, tika izsaukta Valsts policijas ekipāža, kura pārņēma turpmāko darbu, ziņo RPP.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!