Foto: DELFI

Svētdien, 12.martā, neilgi pēc pulksten 10 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju, ka pie kādas daudzdzīvokļu nama ieejas Ziepniekkalnā novietota automašīna, no kuras dzirdama skaļa mūzika un, iespējams, tajā nodarbojas ar seksu, portālu “Delfi” informēja policijā.

Ierodoties notikuma vietā, policisti pamanīja "Volvo" markas transportlīdzekli, kurš bija novietots stāvēšanai neatļautā vietā pie pašas daudzdzīvokļu nama ieejas. Policists pieklauvēja pie loga, to uzreiz atvēra vadītājs, kuram blakus sēdēja kāda daiļava. Sieviete aši uzvilka kleitas lences atpakaļ uz pleciem un sakārtoja saņurcīto kleitu. Policijas ierašanas brīdī netika konstatēts, ka pāris nodarbotos ar mīlas priekiem, notikušo atstāsta policijā.

Sarunas laikā policisti ievērojuši, ka vīrietis ir manāmi noguris un, iespējams, atrodas alkohola reibumā. Policisti vadītājam jautāja vai viņš ir lietojis grādīgos dzērienus, taču saņēma noraidošu atbildi. Tāpat likumsargi vīrietim norādīja, ka transportlīdzeklis ir novietots stāvēšanai neatļautā vietā.

Vīrietis, cenšoties izbēgt no soda par stāvēšanu neatļautā vietā, uzsāka braukšanu un transportlīdzekli novietoja nedaudz tālāk. Sekojot vīrieša darbībām, policisti nolēma vadītāju tomēr apturēt un pārliecināties par vīrieša teiktā patiesumu.

Vadītājs tika apturēts un izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri veica alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā. Pārbaudes laikā apstiprinājās policistu aizdomas, ka vadītājs sēdies pie spēkrata stūres alkohola reibumā.

Autovadītājs nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!