Foto: LETA

10. aprīlī ap pulksten 23 Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes policisti Lielajā ielā Liepājā pamanījuši kādu vīrieti, kurš ignorējis vispārpieņemtās uzvedības normas, traucējis sabiedrisko mieru un kārtību, kā arī lamājies ar necenzētiem vārdiem, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Kad likumsargi tuvojušies vīrietim, viņš nostājies pret viņiem, savilcis plaukstas dūrēs, pacēlis tās sejas apvidū un nobļāvies: "Panāciet pa vienam, visiem sejas izārdīšu!".

Vīrietis aizturēts un noskaidrota viņa personība.

Agresīvai kungs jau vairāk nekā 30 reizes nonācis policijas redzeslokā par dažāda veida zādzībām, narkotisko vielu lietošanu, miesas bojājumu nodarīšanu, mantas bojāšanu.

Vīrietis nogādāts Valsts policijas iecirknī Liepājā, Bāriņu ielā 3, kur viņš atkārtoti izteicis draudus fiziski izrēķināties ar policijas darbiniekiem.

Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Par sabiedriskā miera traucēšanu, kas izpaužas kā necieņa pret sabiedrību vai bezkaunīga rīcība, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru, iestāžu, uzņēmumu vai organizāciju darbu, uzliek naudas sodu no 70 līdz 500 eiro, paredz Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodekss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!