Policija lūdz palīdzību trīs Valkas rajonā pazudušu pusaudžu meklēšanā. Pirmdien, 12.februārī, Valkas rajona Smiltenē 1991.gadā dzimušais Oskars Ķimins izgājis no Smiltenes Bērnu ģimenes centra un līdz šim brīdim viņa atrašanās vieta nav zināma.
Ķimins pirmdien ieradies Limbažu rajona Ozolu skolā, kur atradās viņa māsa - 1990.gadā dzsimusī Linda Ķimina. Nakti no 12.februāra uz 13.februāri Oskars Ķimins pavadījis Ozolu skolā, bet no rīta Oskars, Linda un Ozolu skolas audzēknis, 1991.gadā dzimušais Kristaps Dinsbergs, skolu pametuši.

Noskaidrots, ka 13.februāra vakarā visi trīs atradušies Smiltenē, bet šobrīd viņu atrašanās vieta nav zināma. Iespējams, viņi var doties uz Kristapa Dinsberga dzīves vietu Ventspils rajona Tārgales pagastā. Oskara Ķimina pazīmes: augums 165 cm, vidējas miesas būves, mati – tumši, Iespējams bija ģērbies: melnā ziemas virsjakā, zilas krāsas džinsa auduma biksēs, kājās sporta apavi.

Lindas Ķiminas pazīmes: augums155 cm, kalsnas miesas būves, mati izteikti rudi īsi ( sniedzās līdz ausu ļipiņām). Bija ģērbusies: melnā ziemas virsjakā ar kapuci, kurai apkārt apšūtas ir spalvas, zilas krāsas džinsu bikses ar lielām rozā krāsas puķēm, galvā sarkana cepure.

Kristapa Dinsberga pazīmes: augums 173 cm, kalsnas miesas būves, mati īsi tumši iespējams balināti. Bija ģērbies: pelēkas krāsas virsjakā ar sarkanām svītrām, gaiši brūnas krāsas biksēs, džemperis ar kapuci.

Policija lūdz rūpīgi aplūkot attēlā redzamos pusaudžus un aicina visus iedzīvotājus, kuru rīcībā ir informācija par Oskara Ķimiņa, Lindas Ķimiņas un Kristapa Dinsberga atrašanās vietu, zvanīt pa tālruņiem 4781800, 4781802, 4781812, 02 vai vērsties tuvākajā policijas nodaļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!