Foto: Valsts policija
Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1934. gadā dzimušo Julijānu Lazdānu, kurš šī gada 8. oktobrī izgāja no savas dzīvesvietas Palejas ielā, Jēkabpilī, un līdz šim brīdim nav zināma viņa atrašanās vieta.

Vīrieša pazīmes: augums aptuveni 1,80 metri, masīvas miesas būves, mati sirmi un īsi. Nēsā brilles, ir ūsas, pēc tuvinieku teiktā pārvietojoties lieto spieķi. Kādu apģērbu viņš nēsāja 8. oktobrī, nav zināms.

9.oktobrī, veicot Julijāna Lazdāna meklēšanu, tika noskaidrots, ka vīrietis pēdējo reizi ir redzēts 8.oktobrī ap pulksten 7.30 Līvānu novada Turku pagastā uz šosejas A6 ceļa posmā Līvāni-Jēkabpils. "Iespējams, kāds ir paņēmis vīrieti savā automašīnā, lūdzam par to informēt," norāda Valsts policija.

Valsts policija aicina aplūkot vīrieša fotogrāfiju un, ja iedzīvotāju rīcībā ir jebkāda informācija par Lazdāna atrašanās vietu vai cita viņa meklēšanai nozīmīga informācija, lūdz zvanīt pa tālruņa numuru 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!