Foto: Valsts policija

Valsts policija saņēmusi iesniegumu par bezvēsts pazudušu studentu no Vācijas un aicina atsaukties ikvienu, kuram ir kāda informācija par viņa atrašanās vietu, portālu "Delfi" informēja policijas preses pārstāve Diāna Lūkina.

Rīgas reģiona Kurzemes iecirkņa darbinieki ceturtdien, 29.janvārī, saņēma iesniegumu par bezvēsts pazudušu studentu - Stefanu Engelbrehtu – no Vācijas. Kursa biedri un ģimene jaunieti nav redzējuši kopš 23.janvāra nakts. Likumsargi patlaban noskaidrojuši, ka Stefans pēdējo reizi redzēts 23.janvārī ap pulksten 2:00 naktī Vecrīgā kādā no izklaides vietām.

Jaunietis ieradies Latvijā kā apmaiņas programmas students.

Ar iesniegumu policijā vērsās Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) ziņojot par Stefana bezvēsts prombūtni.

Kā portālam "Delfi" skaidroja RTU, Stefans noteiktajā laikā neieradās uz lekcijām un ar viņu nebija iespējams sazināties arī telefoniski. Studenta meklēšanas laikā RTU uztur ciešus kontaktus ar viņa universitāti Vācijā, kā arī ar viņa ģimeni.

Stefans Engelbrehts ir 23 gadus vecs, aptuveni 194 centimetrus garš un 120 kilogramus smags, norāda policija. Viņam ir sarkanbrūni mati un ruda bārda.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas Stefans nēsā arī brilles ar melniem rāmjiem, viņam ir tumši brūnas acis. Dodoties izklaidēties, parasti viņam ir brūna cepure ar nagu, uz kuras attēlots balts un oranžs putns.

Ikvienu, kuram ir informācija par pazudušā Stefana Engelbrehta iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz nekavējoties ziņot, zvanot 67070800 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!