Foto: F64
Likumsargi saistībā ar krāpšanu atkārtoti aizturējuši kādu vīrieti, kurš piedāvājis iegādāties kamīnkrāsnis, iekasējis priekšapmaksu, taču preces pēc tam nav piegādājis, kā arī nav atmaksājis naudu. Policija aicina atsaukties cietušos, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Policijā ir sākti vairāki kriminālprocesi par krāpšanu saistībā ar firmu SIA "Wintercom". Policisti jau ilgākā periodā bija saņēmuši informāciju par šo firmu, kas interneta mājaslapā potenciālajiem klientiem piedāvājusi iegādāties dažādas krāsnis un to piederumus. Atsaucoties uzņēmuma piedāvājumam, klienti bija pasūtījuši preces, veikuši priekšapmaksu vai avansa maksājumu, tomēr pēc tam nav saņēmuši ne pasūtītās preces, ne atguvuši iemaksāto naudu.

Patlaban jau tiesā atrodas kriminālprocess, kurā apvienotas 32 lietas saistībā ar kamīnkrāšņu un to aksesuāru pircēju apkrāpšanu. Tāpat par krāpšanu policijā sākti jau pieci jauni kriminālprocesi, informē policija.

Aizdomās par krāpniecību 19. janvārī likumsargi aizturējuši 1984. gadā dzimušu vīrieti. 20. janvārī policija lūgusi aizturētajam vīrietim piemērot drošības līdzekli apcietinājumu, taču tiesa lūgumu nav apmierinājusi.

Policija atkārtoti aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri šādā veidā tikuši apkrāpti, zvanot pa tālruņa numuriem 67030630 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!