Foto: F64
Policija Latgalē notvērusi vairākus vīriešus, kuri tiek turēti aizdomās par sieviešu aplaupīšanu septembrī Daugavpilī, turklāt viens no viņiem dienā aplaupījis divas sievietes, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijā.

Policijas darbinieki aizturējuši kādu 1978.gadā dzimušu vīrieti, kurš vienā dienā pastrādājis divas laupīšanas.

Policija noskaidrojusi, ka šā gada 18.septembrī Jaunbūves mikrorajonā, pielietojot fizisku spēku pret 31 gadu vecu sievieti, aizdomās turētais nolaupīja viņai maisu ar personīgām mantām.

Pēc pāris stundām vīrietis tajā pašā mikrorajonā ielauzās kādas 63 gadus vecas sievietes mājā un, pielietojot pret cietušo vardarbību, nolaupījis dažādas vērtīgas mantas.

Uzbrucējs bija paspējis atsavināt praktiski visas nolaupītas mantas, taču policijas darbiniekiem izdevās tās atrast un atgūt.

Vīrietis tikai šī gada maija mēnesī tika atbrīvots no ieslodzījuma vietas, kur izcietis cietumsodu par analoga nozieguma izdarīšanu.

Tāpat, izmeklējot citu kriminālprocesu par kādas 28 gadus vecas sievietes aplaupīšanu netālu no pilsētas centra, policija aizvadītajā nedēļā aizturēja divas personas - 1991. un 1993.gadā dzimušus vīriešus, kuri pielietojuši pret cietušo fizisku spēku un nolaupījuši viņai somu ar mantām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!