Foto: Valsts policija
Policija Rīgā trešdien aizturēja divus narkomānus, kuri, piedraudot ar nazi, aplaupīja nepilngadīgos, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Februārī un martā Rīgas policijas iecirknī saņemti vairāki iesniegumi par laupīšanām Ķengaraga teritorijā. Divi vīrieši, piedraudot ar nazi, bija atņēmuši vairākiem nepilngadīgajiem naudu un mobilos tālruņus. Uzbrucēji laupīja, lai iegūtu naudu narkotisko vielu iegādei, norāda policijā.

Izmeklēšanā vairāki cietušie atpazina vienu no laupītājiem pēc policijas rīcībā esošajām fotogrāfijām, kurš jau iepriekš trīs reizes sodīts par līdzīgiem noziegumiem. Policisti noskaidroja arī otra iespējamā uzbrucēja personību un trešdien aizturēja 1991.gadā un 1995.gadā dzimušus jauniešus aizdomās par četru laupīšanu veikšanu.

Rīgas policijā sākts kriminālprocess par laupīšanu grupā un turpinās izmeklēšana. Likumsargiem ir aizdomas, ka aizturētie izdarījuši vairākas līdzīgus noziegumus, tādēļ aicina atsaukties citus cietušos, kas atpazīst attēlos redzamos vīriešus, zvanot uz tālruņu numuriem 67086800, 67086853 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!