Foto: Arhīva foto

Valsts policija turpina meklēt 1984. gadā dzimušo Māri Zvirgzdiņu, kurš tiek turēts aizdomās par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu, portālu "Delfi" informēja policijā.

Trešdien, 27. martā, un naktī uz ceturtdienu meklēšana turpinājās Balvu novadā. Kamēr aizdomās turētā meklēšana turpinās, policija aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem - pašiem neiesaistīties meklēšanā, neuzņemt automašīnās nepazīstamus "stopētājus".

Savukārt iedzīvotāji, kuriem ir zināma vīrieša iespējamā atrašanās vieta, lūgti nekavējoties zvanīt policijai pa tālruņa numuru 67086430 vai 110.

Jau ziņots, ka vīrieša pazīmes: apmēram 1,65-1,70 metrus garš, sportiskas miesas uzbūves, tumšiem matiem, tumšām acīm. Var nēsāt optiskās brilles.

Portālam "Delfi" ceturtdienas rītā vairāki satraukti Balvu iedzīvotāji ziņoja, ka no pulksten 3 līdz 6 virs mazpilsētas riņķojis helikopters. Tas laidies gar daudzdzīvokļu mājas logiem, kā arī ilglaicīgi atradies noteiktā vietā.

"Cilvēki neizpratnē. Neviens neko nezina, jo ziņu par noteikošo nekur nav. Skaļas diskusijas "Facebook" vietnē. Cik ir noskaidrots, tad helikopters ieradies, lai meklētu bīstamu slepkavu, kurš var apdraudēt cilvēku dzīvības," portālam "Delfi" ziņoja Viktorija. Mazpilsētā klīstot baumas, ka vīrietis manīts vasarnīcu teritorijā.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!