Foto: AFI
Policijai izvirzījusi vairākas versijas par Tautas partijas (TP) biedra un uzņēmēja Viļņa Grīviņa slepkavības un viņa sievas slepkavības mēģinājuma motīviem, portālam "Delfi" apliecināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava.

Viena no versijām ir, ka vīrietis nogalināts mantkārīgu nolūku dēļ. Taču policija neizslēdz arī to, ka noziegums saistīts ar vīrieša uzņēmējdarbību vai arī tam ir bijuši kādi personīgi motīvi.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka trešdien savas mājas pagalmā Salaspilī nogalināts Grīviņš un smagi ievainota viņa sieva. Sieviete nogādāta slimnīcā. Policija sākusi kriminālprocesu par slepkavību un slepkavības mēģinājumu.

Grīviņš bijis Salaspils domes deputāts no TP, arī viņa sieva kandidējusi 2005.gada pašvaldību vēlēšanās. Abi TP pirms vairākiem gadiem ziedojuši vairākus desmitus tūkstošus latu.

Noslepkavotais nodarbojies arī ar uzņēmējdarbību – bijis trīs uzņēmumu īpašnieks. Mediji ziņo, ka pēdējos gados viņš nodarbojies ar nekustamo īpašumu biznesu Ziemeļkaukāza "karstajos" punktos – Dienvidosetijā un Abhāzijā.

Grīviņa amatpersonas deklarācija liecina, ka viņš izsniedzis vairākus aizdevumus gandrīz miljona latu kopvērtībā, savukārt pats bijis parādā 94 tūkstošus latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!