Foto: Valsts policija

Sestdien, 5. decembrī, Valsts policijas (VP) darbinieki sadarbībā ar kinologu un dienesta suni Darvinu aizturēja 1982. gadā dzimušu vīrieti saistībā ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti, portālu "Delfi" informēja VP pārstāve Zane Vaskāne.

Policijā sākts kriminālprocess.

Veicot mērķtiecīgu darbu narkotisko vielu aprites apkarošanā, likumsargi ieguva informāciju par personām, kuras ir saistītas ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti, kā rezultātā policisti sadarbībā ar kinologu un dienesta suni Darvins veica pasākumus nozieguma atklāšanai.

Apturot automašīnas "Mercedes" vadītāju, tika veikta automašīnas kratīšana, kuras laikā policisti konstatēja, ka automašīnas vadītājs pārvadāja un glabāja marihuānu.

Par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu un pārvadāšanu realizācijas nolūkā aizturēts 1982. gadā dzimis vīrietis, kuram atsavināti vairāki desmiti folijas iepakojumi ar marihuānu. Tāpat veiktas vairākas kratīšanas dažādos īpašumos.

Par šo gadījumu ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.1 panta pirmās daļas – par narkotisko vai psihotropo vielu iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu realizācijas nolūkā vai psihotropo vai narkotisko vielu neatļautu realizāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!