Foto: DELFI

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā izceļošana no valsts liegta kādai Latvijas pilsonei, kurai noteikta policijas uzraudzība, tāpēc viņa bez procesa virzītāja atļaujas nedrīkst izbraukt no valsts, portāls "Delfi" uzzināja Valsts robežsardzē.

Pirmdien Zilupes dzelzceļa robežkontroles punktā par viltotu Itālijas vīzu izmantošanu aizturēti divi ar pasažieru vilcienu Latvijā ieceļojoši Šrilankas pilsoņi. Abas personas nosūtītas atpakaļ uz izceļošanas valsti.

Silenes un Grebņevas robežkontroles punktos ieceļošana Latvijā liegta diviem Gruzijas un vienam Moldovas pilsonim, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Personas atgrieztas uz izceļošanas valstīm.

Zilupes un Lidostas „Rīga" robežkontroles punktos atklāts, ka viens Krievijas un viens Moldovas pilsonis, pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus - pārsnieguši vīzā noteikto uzturēšanās laiku, nevarēja uzrādīt derīgus ceļošanas dokumentus, nebija derīgu vīzu vai uzturēšanās atļauju Šengenas valstu teritorijā. Personas par pārkāpumiem administratīvi sodītas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!