Foto: DELFI

Naktī uz otrdienu policisti, patrulējot Brekšos, pamanījuši kādu iereibušu 15 gadus vecu jaunieti, kurš gulējis sabiedriskā transporta pieturvietā nepiemērotā apģērbā – bez apaviem un slapjām drēbēm, informēja Rīgas pašvaldības policija (RPP).

Jaunietis vien ar grūtībām varējis nosaukt savus personas datus un pastāstīt, ka ar draugiem lietojis alkoholiskos dzērienus, pēc tam izcēlies konflikts un draugi viņu puspliku izdzinuši no dzīvokļa.

Jaunietis nav spējis pateikt cik ilgi bijis uz ielas. Policisti viņu ieaicinājuši sasildīties policijas operatīvajā transportlīdzeklī un izsaukuši Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus. Mediķi konstatējuši, ka jaunietim hospitalizācija nav nepieciešama, tomēr ieteica viņu sasegt, lai ķermeņa temperatūra nekrītas.

Jaunietis nogādāts dežūrdaļā, kur kārtības sargi telefoniski sazinājušies ar viņa māti un informējuši par notikušo. Sieviete pastāstījusi, ka šobrīd atrodas ārzemēs un lūdza dēlu nogādāt pie vecmammas, kur jaunietis arī nogādāts.

Uzsākta administratīvā pārkāpuma lietvedība par atrašanos alkohola reibumā, nesasniedzot pilngadību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!