Svētdien rītā slidena ceļa dēļ Preiļu rajonā grāvī iebraucis pasažieru autobuss, kā rezultātā cietis viens bērns, informēja Preiļu rajona ceļu policijā.
Negadījums noticis ap plkst.10.00 Galēnu pagastā, ceļa Preiļi-Viļāni 22.kilometrā.

Pasažieru autobuss nav noturējies uz slidenā ceļa un iebraucis grāvī. Lai to atgāztu uz riteņiem, lūgta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieku palīdzība.

Pēc avārijas autobuss, kas kursē maršrutā Daugavpils-Balvi, ceļu nevarēja turpināt, tāpēc izsaukts cits autobuss, kas pasažierus nogādājis galamērķī.

Avārijas rezultātā cietis 1991.gadā dzimis bērns, kas ar sasitumiem nogādāts slimnīcā. Avārijā gūtās traumas nav nopietnas.

Ceļu satiksmes negadījumā vainojams slidenais ceļš, autobusa vadītājs alkoholu nebija lietojis, apliecināja policijā.

Kā liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta informācija, pēdējo trīs dienu laikā reģistrēti vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kad automašīnas iebraukušas grāvi. Svētdien plkst.8.36 glābēji Rīgā, Biķernieku ielā, aiz veikala "SKY" palīdzējuši no grāvja izvilkt divas vieglās automašīnas.

Savukārt sestdien ap plkst.14 automašīnas grāvī bija iebraukušas Valkas rajonā, ceļa Smiltene-Gulbene 9. un 18.kilometrā.

VAS "Latvijas valsts ceļi" informācija liecina, ka situācija uz valsts galvenajiem, 1. un 2.šķiras ceļiem patlaban ir apmierinoša. Vietām apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Valkas, Alūksnes, Madonas un Gulbenes rajonos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!