Foto: AFP/Scanpix

Piektdienas rītā Valsts policijas Ogres iecirknis aizturējis jaunieti, kura ieraksti sociālajos tīklos liecināja par uzmākšanos sievietēm. Aizturētais jaunietis nogādāts iecirknī preventīva rakstura pārrunu veikšanai, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Jaunais vīrietis vairākkārtīgi sociālajos tīklos ir dalījies ar ierakstiem, kuros apraksta perversas darbības, kuras ir veicis vai vēlētos veikt ar sieviešu nēsātām ādas jakām.

Šonedēļ soctīklos ievietots ieraksts liecina, ka jaunais vīrietis Ogrē, autoostā, uzmācies kādai sievietei ādas jakā. Šajā pašā ierakstā jaunietis arī izsaka šai sievietei draudus viņas apģērba gabalu atņemt.

Valsts policijā norāda, ka minētā persona jau iepriekš nonākusi policijas uzmanības lokā.

Tāpat policijā nu ir saņemts arī iesniegums no kādas cietušās personas, un policija veic procesuālās darbības apstākļu noskaidrošanai. Balstoties iegūtajā informācijā un rezultātos, policija pieņems lēmumu par tālāko rīcību.

Jau 2017. gada oktobrī TV3 raidījums "Bez Tabu", atsaucoties uz no kādas personas saņemtu sūdzību, ziņoja, ka sociālajos portālos aktīvi uzdarbojas kāds puisis, kurš citām sociālo vietņu lietotājām, tostarp nepilngadīgajām, izsaka aizskarošas, divdomīgas replikas, bet savos profilos ievieto bildes ar ādas jakām un izdalījumiem no saviem dzimumorgāniem uz tām.

Toreiz Valsts policijā raidījumam atzina, ka par šādu personu vai attiecīgajiem piedāvājumiem Ogres iecirknī signāli nav saņemti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!