Foto: PantherMedia/Scanpix
Kāds britu tūrists, aizmirsis par iepriekšējā vakara izklaidēm, naudu iztērējot dzērienos un prezervatīvos, policijai trešdien sūdzējies par apzagšanu, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Trešdienas rītā vienā no policijas iecirkņiem vērsās kāds tūrists no Lielbritānijas, kurš pastāstīja, ka iepriekšējā vakarā izklaidējies Rīgas centrā. Jaunais vīrietis pauda bažas, ka ticis sazāļots un apzagts, jo nakts notikumus neatceroties, taču no rīta savā bankas kontā konstatējis vairāku tūkstošu mārciņu zudumu.

Pārbaudot jaunieša sniegto informāciju, policija noskaidroja, ka viņa kredītkarte izmantota piecās vietās, kurās iztērētas ievērojamas naudas summas. Policija pārbaudīja videonovērošanas kameru ierakstus, secinot, ka naudu jaunais vīrietis iztērējis pats, izmaksājot dzērienus un pērkot dāvanas Rīgas centrā iepazītām meitenēm.

Tūrista iepirkumu sarakstā bija liels daudzums alkoholisko dzērienu, dažādi saldumi, plīša lācīši, vairāki iepakojumi prezervatīvu un citas mantas, vēsta policijā.

Policisti videomateriālus parādīja arī pašam tūristam, kurš, saprotot, ka noziegums nav noticis, atvainojās par sagādātajām neērtībām un pateicās policistiem par patiesības noskaidrošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!