Foto: Valsts policija

Trešdien, 10.decembrī, Ludzas iecirkņa policijas darbinieki veica sankcionētu kratīšanu kādā privātmājā, kurā pēc sākotnējās informācijas notikusi nelikumīga alkohola tirdzniecība, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Kratīšanā informācija apstiprinājusies. Privātmājā policisti atrada un izņēma 80 litrus nelikumīgā alkohola, kā arī cigaretes bez Latvijas akcīzes markām. Tāpat pārbaudē likumsargi noskaidroja, ka privātmājā alkohols arī izgatavots. Tur atrasta un izņemta arī alkohola izgatavošanas ierīce.

Nelikumīgās "saimniecības" īpašniece ir kāda 1965.gadā dzimusi sieviete, kas jau agrāk vairakkārt pieķerta alkohola izgatavošanā un tirdzniecībā. Sieviete ir gan administratīvi sodīta, gan arī ir aizdomās turamās personas statusā vairākos kriminālprocesos saistībā ar nelikumīga alkohola izgatavošanu un realizēšanu.

Kriminālvajāšanai nosūtītajos kriminālprocesos Ludzas iecirkņa policisti iepriekš ir izņēmuši lielu daudzumu alkohola. Policija secinājusi, ka gaidāmās kriminālatbildības perspektīva sievieti neattur no nelikumīgā alkohola "biznesa".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!