Foto: stock.xchng

Svētdien Teikas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu Purvciema daudzdzīvokļu namu, kur puskails vīrietis kāpņu telpā agresīvi centās iekļūt vairākos dzīvokļos. Pēc izsaukuma policisti nekavējoties ieradās notikuma vietā un aizturēja manāmi iereibušu 1978. gadā dzimušu vīrieti, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Nogādājot vīrieti iecirknī un pārbaudot vīrieša mantas, policisti atrada un atsavināja 25,69 gramus heroīna. Melnajā tirgū šāds heroīna daudzums maksā aptuveni 3750 eiro. Identificējot vīrieša personību, Teikas iecirkņa darbinieki noskaidroja, ka 36 gadus vecais vīrietis iepriekš jau 17 reizes tiesāts par zādzībām un narkotisko vielu neatļautu glabāšanu.

Šobrīd pret vīrieti sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu. Par šādu noziegumu var sodīt ar brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem.

Tāpat pagājušajā nedēļā Teikas iecirkņa darbinieki saņēma informāciju par vīrieti, kurš, iespējams, tirgo narkotiskās vielas. Policijas darbinieki, pārbaudot informāciju, Purvciemā aizturēja 1979. gadā dzimušu vīrieti. Kratīšanas laikā viņa mantās un dzīvesvietā kopā atrada un atsavināja 20 gramus amfetamīna, kā arī svarus un aptuveni 5000 eiro.

Pret aizturēto vīrieti ir sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu realizēšanu. Vīrietim draud sods - brīvības atņemšana uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!