Foto: DELFI
Trešdien, 14. aprīlī, Rīgā, Purvciemā noticis sevišķi smags noziegums un nošauta kāda persona, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā (VP).

Cilvēks sašauts un notikuma vietā gājis bojā.

Kā novēroja portāls "Delfi", nogalinātā līķis atradās blakus automašīnai "VW Touareg". Pēc visa spriežot, uzbrucēji viņam sekojuši.

Pakaļdzīšanās sākusies Gunāra Astras ielā. "VW Touareg" markas automašīna braukusi pa zālienu, šķērsojusi norobežojumu un iebraukusi tukšā stāvvietā.

Auto ir sašauts – redzami trīs ložu caurumi.

Likumsargi lūdz atsaukties automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no pulksten 6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai.

Policija lūdz sazināties, zvanot pa tālruni 110.

VP aicina nebaidīties sniegt informāciju, jo anonimitāte tiek garantēta.

Policija šobrīd veic pirmatnējās neatliekamās izmeklēšanas darbības.

Kā norāda VP, policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka bijuši vismaz divi uzbrucēji un tie ir pārvietojušies ar melnas krāsas BMW X5 markas automašīnu ar tonētiem aizmugurējiem stikliem.

VP aicina atsaukties personas, kuru rīcībā ir informācija par šīs automašīnas iespējamo atrašanās vietu, vai arī rīcībā ir cita informācija, kas var būt noderīga izmeklēšanai.

Automašīnai ir bojāts labais sāns.

Mašīnai iespējams var būt mainītas valsts reģistrācijas numurzīmes, tajā skaitā arī Krievijas federācijas numurzīmes.

Tāpat VP norāda, ka ir noskaidrojusi nošautās personas identitāti.

Notiek izmeklēšana un policija šobrīd visā Latvijā strādā pastiprinātā režīmā.

Jau vēstīts, ka policija lūdz atsaukties notikušā aculieciniekus un tos automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no pulksten 6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai.

Informācijas sniegšanai autovadītāji tiek lūgti sazinieties ar VP pa e-pastu: kipinfo21@vp.gov.lv vai arī pa tālruņa numuriem 67075257 vai 110.

VP aicina nebaidīties sniegt informāciju, anonimitāte tiek garantēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!