Kāds 16 gadus vecs pusaudzis Valkas policijai otrdienas naktī sūdzējies par dīvainu, detektīvseriāla scenārija cienīgu uzbrukumu, stāstot, ka viņu nezināmi cilvēki ar varu iesēdinājuši mikroautobusā un, vadājot pa pilsētu, piekāvuši un aplaupījuši.
Valsts policijas preses dienestā pastāstīja, ka no 1986.gadā dzimušā jaunieša stāstītā izriet - ap plkst.23 pagaidām nenoskaidrotas personas Merķeļa ielā iesēdinājušas viņu busiņā. Tad pusaudzim galvā uzmaukts maiss un viņš piekauts, bet pirms izsēdināšanas ļaundari puisim atņēmuši mobilo tālruni "Nokia 3310".

Valkas rajona policijas pārvaldes priekšnieks Ainis Blūms pauda šaubas par puiša stāstītā patiesumu. "Mūsu patruļmašīna viņu pamanīja pēc pusnakts un aizturēja, lai uzzinātu, ko viņš tik vēlu dara ārpus mājām. Puika sākumā stāstīja, ka, atgriežoties no draudzenes, nokritis un tāpēc nav laikus paspējis uz mājām, bet vēlāk sāka stāstīt par to mikriņu," klāstīja Valkas policijas priekšnieks.

"Cilvēki visu nakti ar viņu strādāja, un tagad nezinām, ko lai domā," turpināja Blūms. "Galu galā - nav taču viņš nekāds miljonāra dēls, lai kādam būtu vajadzība viņu nolaupīt," viņš bija neizpratnē.

Blūms apliecināja, ka policija apstākļu skaidrošanu turpinās, pēc tam kad būs atrasta pusaudža pieminētā draudzene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!