Foto: Privātais arhīvs
Radinieki lūdz iedzīvotāju palīdzību bezvēsts pazudušā Mārtiņa Grandāna meklēšanā, portālu "Delfi" informēja pazudušā vīrieša paziņa Aranta Krauja.

Viņa skaidroja, ka Mārtiņš "nekad iepriekš nav pazudis, un nekad nav bijis tā, ka pilnīgi neviens no draugiem un ģimenes nezinātu, kur viņš ir". Radinieku rīcībā esošā informācija liecina, ka Mārtiņš devies mājās no Vecrīgas, bet tā arī savā galamērķī nav ieradies. Mārtiņš Grandāns pēdējo reizi esot redzēts sestdien, 23. janvārī, ap pulksten 5:00 Vecrīgā pie bāra ''Just'', netālu no Krastmalas bijušā lielveikala "Maxima".

Pazudušais jaunietis ir aptuveni 195 centimetrus garš un sver aptuveni 100 kilogramus. Pazušanas brīdī viņš bija ģērbies melnā jakā ar neizteiksmīgām, pelēkām strīpām un gaiši zilu cepuri, bet kājās viņam bijušas baltas kedas, informē Mārtiņa radinieki.

Ģimene norāda, ka ar iesniegumu vērsušies arī policijā. Neskatoties uz to, ģimene lūdz ikvienu, kuru rīcībā ir jebkāda informācija par Mārtiņu un viņa atrašanās vietu, zvanīt kādam no Mārtiņa ģimenes locekļiem: mammai Inetai – 26535170 -, viņa draudzenei Ilvai 26116108 vai krustmātei Silvijai – 26261278.

Kā portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā, iesniegumu par personas pazušanas likumsargi saņēmuši un patlaban tiek pārbaudīti tajā minētie fakti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!