Foto: DELFI
Ilggadējo tautas deju kolektīvu "Liesma", "Dzirkstele" un "Dzīpariņš" vadība un mazo dejotāju vecāki pauduši aizdomas, ka šlāgergrupas "Baltie lāči" dalībnieki - Andris Baltacis un Arnis Rupainis - mēģina ar viltu izkrāpt deju ansambļa "Liesma" telpas, trešdien vēstī LNT ziņu raidījums.

Kolektīvu vadība un dejotāju vecāki norādījuši, ka, iespējams, reiderisma metodēm nelabvēļi mēģina pārņemt deju ansambļiem piederošās telpas, kas atrodas Rīgā, Brīvības ielā. Deju ansambļa "Liesma" direktors Jānis Marcinkēvičs atklājis, ka deju kolektīvu biedrības vadītāju grožus, izmantojot viltu, pārņēmuši latviešū šlāgergrupas "Baltie lāči" dalībnieki. Pirmais vērsies atbildīgajās institūcijās, pasūtot ēkas tehnisko apskati. Tajā eksperti secinājuši, ka ēku nemaz nevarot ekspluatēt. Ziņojums nosūtīts arī Rīgas būvvaldei.

Savukārt Baltacis trešdien deju kolektīviem nosūtījis rīkojumu pārtraukt telpā notiekošās nodarbības.

Mazo dejotāju vecāki raidījumam tajā pašā laikā norādījuši, ka sajūta esot tāda, it kā tiktu atņemtas mājas. "Es šeit dejoju un tagad mana meita šeit dejo," notiekošo skaidrojusi kādas dejotājas mamma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!