Foto: DELFI
Rīgā, Pļavnieku un Purvciema apkaimē, naktī uz otrdienu vairākiem desmitiem automašīnu pārdurtas riepas, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis. Policija neizslēdz iespēju, ka riepas sadūris tas pats cilvēks, kurš šādu noziegumu 1.septembrī pastrādāja Teikā.

Iesniegumi par naktī pārdurtām riepām policijā saņemti no Dzelzavas, Ilūkstes, Augusta Deglava, Akadēmiķa M.Keldiša, Rudens un Jasmuižas ielu iedzīvotājiem.

Šogad šādi riepu duršanas gadījumi Rīgā notikuši vairākkārt, un policija pieļauj, ka nedarbus pastrādājusi viena un tā pati persona. Tiesa, pagaidām likumsargiem nav aizdomās turēto.

Policija pārbauda dažādus iespējamos nodarījuma motīvus. Policija pieļauj, ka riepu pārduršana bijusi huligānisms. Pagaidām nekas neliecina, ka noziegums izdarīts kāda autoservisa vai maksas autostāvvietas interesēs, taču policija šādu versiju pagaidām neizslēdz.

Policija lūdz atsaukties notikušā aculieciniekus, zvanot Teikas policijas darbiniekiem uz tālruni 67 090 900 vai Ķengaraga policijas iecirknim uz tālruni 67 086 800, vai arī uz numuru 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!