Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Otrdien, 13. decembrī, pie Rīgas pašvaldības policijas darbinieces saistībā ar skolēna agresīvu uzvedību vērsusies skolotāja, portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijā.

Skolotāja kārtības sargiem pastāstījusi, ka 7. klases skolnieks iesitis viņai pa galvu un draudējis ar fizisku izrēķināšanos. Policiste aicinājusi skolotāju doties līdzi uz sociālā pedagoga kabinetu, kur sastapts arī agresīvi noskaņotais skolnieks. Ieraugot skolotāju, jaunietis sācis kliegt, draudot "izārdīt mūli".

Pašvaldības policija situāciju pārrunājusi arī ar agresora klasesbiedriem, kuri pastāstījuši, ka jaunietis staigājis pa klasi un iesitis skolotājai no mugurpuses pa galvu. Uz vairākkārtējiem aizrādījumiem puisis nereaģējis, tā vietā pieejot pie tāfeles un uzrakstot seksuāli aizskarošu izteicienu.

Klasesbiedri paskaidrojuši, ka rakstiskas liecības par notikušo nevēlas sniegt, jo baidās no jaunieša atriebības. Vēlāk izrādījies, ka agresīvais skolnieks uzbrucis arī vienam no klasesbiedriem. Cietušais aizvests pie skolas medmāsas, kura cietušo apskatījusi un konstatējusi, ka Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta palīdzība nebūs nepieciešama.

Par notikušo informēts cietušā jaunieša tēvs, kurš nekavējoties ieradies skolā pakaļ dēlam un paskaidrojis, ka par notikušo ar iesniegumu vērsīšoties Valsts policijā. Pašvaldības policija no skolotājas pieņēmusi iesniegumu.

Ar paša vaininieka vecākiem policistei sazināties neizdevās. Pašvaldības policija saistībā ar šo notikumu sākusi administratīvā pārkāpuma lietvedību par sīko huligānismu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!