Foto: Valsts policija
Ceturtdien, 3. decembrī, ap pulksten 9 Rīgā, Brīvības gatvē, pēc sākotnējās informācijas kravas automašīnas "MAN" vadītājs uzbrauca velosipēdistei, kura no gūtajām traumām mira notikuma vietā, portāls "Delfi" noskaidroja Valsts policijā (VP).

VP turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Sociālajā tīklā "Twitter" publicētā liecinieku informācija liecina, ka smagās automašīnas šoferis braucis ārā no lielveikala "Lidl" būvlaukuma.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja SIA "Lidl Latvija" pārstāvis Ingars Rudzītis, uzņēmums ir saņēmis informāciju par nopietnu satiksmes negadījumu, kas šodien ir noticis uz Brīvības ielas braucamās daļas, pretī topošā "Lidl" veikala būvlaukumam.

"Mēs izsakām visdziļāko līdzjūtību sakarā ar notikušo. Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, Valsts policija pašlaik veic notikušā izmeklēšanu. Mums nav papildus informācijas, lai notikušo komentētu detalizētāk. Protams, ka mēs pilnībā sadarbosimies ar Valsts policiju, sniegsim tai visu nepieciešamo informāciju," sacīja Rudzītis.

"Kā var spriest, tad negadījumā iesaistītā kravas automašīna negadījuma laikā atradās jau uz Brīvības ielas braucamās daļas. Cik zināms, tad būvuzņēmējs būvlaukumā bija ieviesis papildus drošības pasākumus, un kravas automašīna bija izbraukusi no būvlaukuma teritorijas, īpaši norīkota drošības uzrauga pieskatīta," stāsta Rudzītis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!